Tentang Kami

Selamat datang ke blog kami yang dikhususkan kepada ex-students SEMI ABIM batch Form 1 Ibnu Sina 2007 hingga Form 3 Ibnu Batuttah 2009. We all are like a family, senang susah sentiasa bersama. Dengan moto 'Ukhuwah Fillah Abadan Abada', semoga hubungan kita dapat diperkukuhkan buat selama-lamanya. (:

Wajah Kami

Tuesday, December 7, 2010

~REUNION 28 ZULHIJJAH 1431~




















































najiyyahnasuhaalwi,

(najiyyah x pandai susun gambar,,, sorry.. nak jumpa korang lagi..)

4 comments:

kalam_khadeeja said...

wawawawa....bestnyer jejalan...gi taim sy keja..takleh nak main2 game2 kat petrosains jugak...

baru setahun berpisah korang dah makin matang...erm...ikmal? sudah lain laa...heheh

anak2 ku...hehehe...rindu amat kat korang sume...amat2!!!

hazirah said...

erm,,,saya nak prgi,,,tpi x dapat lah,,cdihnya,,hanya ALLAh yg tahu,,,tpi ape nak buat kan..??? arahan ibu bapa lbih utama,,kang kalo x ikut,,,payah pulak...anyway,knapa gambar llaki banyak nie,,mana si hawanya..???

Ammar Naufal ibnu Yassir said...

hawa malu.. tiga ketul je ada.. hahaha! ok.. next time sume WAJIB dtg!! x kira apa2 pun alasan..

Ammar Naufal ibnu Yassir said...
This comment has been removed by the author.